Guacamole med et twist

Guacamole er en af mine yndlings “dips” og den er perfekt til mexicansk mad, som fx en god omgang nachos eller mexicanske pandekager. Den kan også bruges i en burger. Normalt spiser jeg ikke avocado, da jeg hverken kan lide den rå smag af avocado eller dens konsistens. Men i en guacamole glider de gode vitaminer nemt ned.

I min version har jeg tilsat tomater og rødløg, da jeg synes det giver en rigtig god smag. Især i denne tid, hvor det bugner med gode, solmodne tomater i butikkerne og i drivhuset, er den her rigtig god at lave. Men den kan sagtens laves hele året rundt.  Jeg spiser den ofte med gulerods stave eller chips. Prøv den selv!

 

 

One thought on “Guacamole med et twist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *